תוכנית ולוחות זמנים
11:00- הגעה לעין זיוון קבלת פנים קפה ומאפה.
תדריך ויציאה לטיול תומקארים – עמק קונייטרה, ביו המטעים למעבר
הגבול עם סוריה וביקור בפארק הוולקני.
13:30- סדנת שוקולד הסברים וסיפורים מרתקים על עולם השוקולד ,על ההיסטוריה
שלו, מאיפה הוא בא, איך עושים אותו,אספקטים בריאותיים, וסוגיו השונים.
המשתתפים יכינו מוצרי שוקולד שונים תוך כדי שימוש בטכניקות שונות
ויטעמו את מעשה ידיהם, תוך כדי העשייה.
14:30- ביקור בקסם הגולן ודגם הגולן ומבשלת הבירה.
15:45- ארוחת צהריים במבשלת הגולן.
תפריט מבשלת הגולן
טאפסים לפתיחה
לחם הבית- לחם טרי הנאפה במקום בתוספת, שמן זית ונגיעות בלסמי
חציל קלוי על האש מתובל בשמן זית, לימון ושום
פלפל קלוי על האש מתובל בשמן זית, לימון ושום
טחינת המבשלה טחינה גולמית בשילוב בירה טרייה מהמבשלה
כרוב לבן וגזר בתחמיץ מיוחד כיאה למבשלת בירה
זיתים גליליים בתיבול צ'ילי ושום
מנה ראשונה
נקניקיות המבשלת- צ'וריסוס על מצע כרוב כבוש בניחוח בירה
סלט הבית גדול- חסה, עלי בייבי טריים, עגבניות, לבבות דקל, אגוזי מלך, ונבטים
פטריות בטמפורת בירה
מנה עיקרית
מוגשת למרכז השולחן על פלטה חמה (כל סועד מקבל מנה מכל סוג)
נתחי פרגית-במשרה רוטב הבית, צלוי בגריל עם נגיעות רוטב קרמל בלסמי
קבב הבית -קבב מבית המבשלת מבשר עגל משובח
חזה עוף - מושרה ברוטב צ'ימיצ'ורי ובירה, צלוי בגריל
תוספות
תפו"א מעושן אפוי בתנור מיוחד בשיטת האידוי, בליווי רוטב הבית
אורז "ברוהאוס הגולן"- בניחוח פסטו
שתייה קלה בקנקנים
לימונדה טבעית, תפוזים טבעי, מים מהגולן
קינוח המבשלה
אצבע שוקולד "רושה" משובח בזילוף רוטב שוקולד (אחת לסועד).
שתייה חמה
תה צמחים-נענע\ קפה שחור מהביל
|